HOME
NIEUWS
MIJN PRAKTIJK
OVER MEZELF
ACUPUNCTUUR
HOMEOPATHIE
WELKE KLACHTEN
KINDEREN
AFSPRAAK MAKEN
INTERNET CONSULT
TARIEVEN /VERGOEDING
VOORBEREIDING
ROUTE
LINKS
CONTACT-FORMULIER
DISCLAIMER
CONTACT

Over mezelf

 

Mag ik mij even aan u voorstellen?

Mijn naam is  Sharif.  Ik ben geboren in Paramaribo, Suriname , waar ik ben opgegroeid en mijn jeugd heb doorgebracht.

Sinds 1983 ben ik in Nederland gevestigd, alwaar ik ook mijn studie Geneeskunde aan de Universiteit als arts  heb afgerond.

Ik ben als arts afgestudeerd aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. 

Daarna heb ik de opleidingen voor acupunctuur van de Nederlandse Artsen Acupuncturisten  Vereniging (NAAV) en  de opleiding voor homeopathie van de Vereniging Homeopathische artsen Nederland (VHAN ) met succes voltooid.

Ik ben officieel geregistreerd arts in Nederland (BIG-geregistreerd arts) en lid van de belangrijkste beroepsverenigingen voor artsen voor  acupunctuur en homeopathie, de  AVIG, NAAV,  VHAN, WAVAN en KVHN en werk al sinds 1995  met heel veel plezier als als arts-acupuncturist en homeopathisch arts in Spijkenisse.

In de acupunctuur en de homeopathie worden alle onderdelen van de mens als een geheel gezien. Dus zowel de lichamelijke klachten als de geestelijke klachten worden als een geheel gezien,   als de toestand van 1 mens en niet als afzonderlijke organen of symptomen.      Het heeft allemaal invloed op elkaar.        Bij de behandeling met acupunctuur en homeopathie houdt de behandelaar rekening met al deze factoren samen .

Deze manier van werken spreekt mij heel erg aan en vandaar dat ik ervoor gekozen heb om op deze manier mensen te helpen om te genezen.

Daarnaast werk ik ook een aantal uren per week  met veel plezier als donorarts voor de Bloedbank van Sanquin Bloedvoorziening in o.a.  Spijkenisse en Dordrecht.

Afspraak maken

Yin Yang symbool

 

Top
2023-Acupunctuur Spijkenisse * Homeopathie Spijkenisse*  | www.acupunctuurspijkenisse.com * www.homeopathiespijkenisse.com *
Acupunctuur Homeopathie